Po přihlášení můžete svůj účet trvale smazat v nastavení aplikace.
Kroky
- Otevřete Nabídku a poté Nastavení.
- Zvolte Smazat účet.
- Zadejte heslo a potvrďte akci.
- Zvolte Smazat můj účet.
Výsledek
Přístup k účtu a jeho obsahu v BARFLAB bude odstraněn, včetně:
- uložených diet,
- profilů zvířat,
- nastavení aplikace.
Některé informace mohou zůstat uložené po dobu vyžadovanou z právních, daňových, účetních, bezpečnostních důvodů nebo kvůli uplatňování nároků. Podrobnosti najdete v Zásadách ochrany osobních údajů.
Omezení
Tato akce je nevratná. Po potvrzení se již nemůžete přihlásit ani z aplikace obnovit odstraněný obsah účtu.