Keď si prihlásený, svoj účet môžeš natrvalo odstrániť v nastaveniach.
Postup
- Otvor Menu a potom Nastavenia.
- Vyber Odstrániť účet.
- Zadaj heslo na potvrdenie operácie.
- Vyber Odstrániť môj účet.
Výsledok
Prístup k účtu a súvisiaci obsah v BARFLAB budú odstránené vrátane:
- uložených kŕmnych dávok;
- profilov zvierat;
- nastavení aplikácie.
Niektoré údaje môžeme uchovávať počas obdobia potrebného z právnych, daňových, účtovných či bezpečnostných dôvodov alebo na uplatňovanie a obhajobu nárokov. Podrobnosti nájdeš v Zásadách ochrany osobných údajov.
Obmedzenia
Túto akciu nemožno vrátiť späť. Po potvrdení sa už nebudeš môcť prihlásiť ani obnoviť odstránený obsah účtu v aplikácii.