Du kan slette din konto permanent fra indstillingerne, mens du er logget ind.
Trin
- Åbn Menu og derefter Indstillinger.
- Vælg Slet konto.
- Indtast din adgangskode for at bekræfte handlingen.
- Vælg Slet min konto.
Resultat
Adgangen til kontoen og dens indhold i BARFLAB bliver fjernet, herunder:
- gemte diæter,
- dyreprofiler,
- appindstillinger.
Nogle oplysninger kan blive opbevaret i den periode, som er nødvendig af juridiske, skattemæssige, regnskabsmæssige, sikkerhedsmæssige eller kravsrelaterede grunde. Du kan læse mere i privatlivspolitikken.
Begrænsninger
Handlingen kan ikke fortrydes. Når du har bekræftet den, kan du ikke logge ind igen eller gendanne det slettede kontoindhold fra appen.