Konto możesz trwale usunąć po zalogowaniu w ustawieniach aplikacji.
Kroki
- Otwórz Menu, następnie Ustawienia.
- Wybierz Usuń konto.
- Wpisz hasło, aby potwierdzić operację.
- Wybierz Usuń moje konto.
Rezultat
Dostęp do konta i jego treści w BARFLAB zostanie usunięty, w tym do:
- zapisanych diet,
- profili zwierząt,
- ustawień aplikacji.
Niektóre informacje mogą być przechowywane przez okres wymagany ze względów prawnych, podatkowych, księgowych, bezpieczeństwa lub dochodzenia roszczeń. Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności.
Ograniczenia
Ta operacja jest nieodwracalna. Po potwierdzeniu nie można ponownie zalogować się na konto ani przywrócić z poziomu aplikacji usuniętych treści konta.